Deelnemers

Vind je het leuk om met je handen te werken en creatief bezig te zijn? Dan is 100% Heerlen misschien iets voor jou! Je hoeft geen ervaring te hebben, je moet het vooral leuk vinden om dingen te maken. De rest kun je leren! Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent.

De werkzaamheden
Heb je nog nooit een naaimachine van dichtbij gezien? Geen paniek! Je begint makkelijk: iedereen begint met het maken van vlaggetjes. Daarna kijken we verder naar wat jij leuk vindt. Naast de creatieve werkzaamheden heb je ook af en toe winkeldienst en leer je klanten helpen.

Werktijden
Wij zijn alle dagen van de week geopend, dus van maandag tot en met vrijdag. Samen met jou bekijken we welke dagen of dagdelen jij wil en kan werken.

Tussen 9.00 en 10.00 uur komt iedereen binnen. Onder het genot van een kopje koffie kletsen we dan even bij en bespreken we de werkzaamheden van die dag.
Om 10.00 uur gaat de winkel open en gaan we aan de slag.
Van 12.00 tot 13.00 uur lunchen we samen.
Tegen 15.00 uur gaan we samen opruimen.
De deelnemers gaan rond 15.30 uur naar huis.
De winkel sluit om 16.00 uur, daarna gaan de begeleiders naar huis.

Je collega’s
Je werkt in een groepje van maximaal acht deelnemers. Er is altijd minimaal één begeleider aanwezig, soms twee. Daarnaast werken bij 100% Heerlen hele aardige vrijwilligers én we hebben vaak een stagiaire.

Voor iedereen
We zijn er voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je hebt wel een indicatie voor dagbesteding of een beschikking nodig.

Heb je al zin om te beginnen? Je kan bij ons altijd een keer komen proefdraaien! Neem contact met ons op om een afspraak te maken of als je meer wilt weten.