Over ons

Wij zijn een leer-/werkbedrijf in het centrum van Heerlen.
Onze deelnemers zijn ontzettend creatief en leren bij ons vooral werken met een naaimachine en verschillende handwerktechnieken (breien, borduren, haken etc.). Daarnaast hebben ze afwisselend winkeldienst zodat ze ervaren hoe het is om in een winkel te werken en klanten te helpen.

Deelnemers
De groep deelnemers is erg gevarieerd. Er werken hoofdzakelijk vrouwen bij ons maar we hebben ook enkele mannelijke deelnemers. De jongste deelnemer is 18 en de oudste 63. Sommige deelnemers komen een keer per week en andere elke dag. Ze worden begeleid door een enthousiast team dat bestaat uit medewerkers van Philadelphia, vrijwilligers en een stagiaire.

Producten
De producten die bij 100% Heerlen gemaakt worden, zijn stuk voor stuk met aandacht en liefde gemaakt. Het zijn unieke producten, meestal met een lokaal tintje, bijvoorbeeld omdat ze van ‘pungelstof’  gemaakt zijn. Kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan. We gebruiken dan ook hoogwaardige materialen, zoals katoen en geen synthetische materialen. Alleen producten die door de ‘keuring’ komen, belanden in onze winkel of bij een van onze partners.

Werken bij 100% Heerlen
We denken in kansen, mogelijkheden en talenten. Lekker creatief bezig zijn, daar worden we blij van. Jij ook? Kijk dan eens bij de mogelijkheden om bij ons te werken.