Samenwerken

Bij 100% Heerlen zijn we altijd in voor leuke samenwerkingen. Onze ervaring is namelijk dat daar vaak de mooiste dingen uit ontstaan!

Verkooppunten
Onze bijzondere producten zijn natuurlijk te koop in onze eigen winkel en webshop. Daarnaast vind je ook een selectie van onze producten bij:
– SCHUNCK, Bongerd 18 in Heerlen;
– Visit Zuid-Limburg Experience Heerlen, Spoorplein 40 in Heerlen;
– Limburgs Museum, Keulsepoort 5 in Venlo;
– Philadelphia Expositieruimte, Wijersstraat 1 in Amersfoort

Bijzondere opdrachten
Naast onze vaste collectie producten nemen we ook speciale opdrachten aan. Zo worden bijvoorbeeld de jeugdlintjes (koelpietjes) van de Gemeente Heerlen bij 100% Heerlen gemaakt. En sinds kort hebben we een doorlopende opdracht van Oh my soul (MBx Apothecary) en maken wij de zakjes voor de koempelzeep. Daarnaast gaan we ook nog samenwerken met Zeezicht Event Service.

Pinkpop
Een hele bijzondere en duurzame samenwerking is die met Pinkpop. Onze deelnemers verkopen daar namelijk hun eigen creaties: unieke tassen, portemonnees en andere accessoires. Het bijzondere en duurzame aan deze producten is dat ze gemaakt zijn van gebruikte festivalbanners die in voorgaande jaren op het Pinkpopterrein gehangen hebben. De grote doeken met daarop namen en foto’s van artiesten en, uiteraard, het beroemde Pinkpoplogo krijgen zo een tweede leven.